loading...
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ”, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ” ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ…

Αυτή είναι η Ελλάδα τωνψευτοπροοδευτικών…

Των διεθνιστών – εθνομηδενιστών Συριζαίων, αλλά όχι μόνο.
Όλων των παγκοσμιοποιητών: Αριστερών, κεντροαριστερών

και νεοφιλελεύθερων δεξιών.
Να παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια (προσέξτε: Ούτε καν την υπηκοότητα) οι παράνομοι μετανάστες, που δεν είναι πρόσφυγες, σε μόλις 5 χρόνια από την είσοδό τους στην Ελλάδα!


Ενώ παλαιότερα απαιτούνταν 10 χρόνια για να δοθεί η ελληνική υπηκοότητα σε αλλοδαπό που είχε εγκατασταθεί ΝΟΜΙΜΑ στην χώρα μας.
Οι οποίοι παράνομοι μετανάστες – μουσουλμάνοι κατά 90%… – έχουν έρθει μαζικά στην Ελλάδα (διότι έχουν τεράστια σημασία και οι αριθμοί σε αυτό το θέμα), από το 1990 και έπειτα.
Και συνεχίζουν να έρχονται μέχρι και σήμερα.
Ο αριθμός τούς έχει ανέλθει περίπου στα 2.000.000, σε μία μικρή πληθυσμιακά χώρα των 10 εκατ.!
Δηλαδή στο 20% τού συνολικού πληθυσμού της!
Με στατιστική προοπτική, αν δεν τεθεί φραγμός στην λαθρομετανάστευση, το ποσοστό τους να ανέλθει σε μερικές δεκαετίες στο 50% και παραπάνω!
Με δεδομένη και την τραγική υπογεννητικότητα των Ελλήνων, αλλά και την νόμιμη μετανάστευσή τους στο εξωτερικό λόγω τής οικονομικής κρίσης.
Άλλωστε, οι Συριζαίοι υπουργοί το δήλωσαν ανοιχτά και ωμά στην Βουλή:
“Η λύση στο δημογραφικό πρόβλημα τής Ελλάδας βρίσκεται στην μετανάστευση (την παράνομη, των αλλοδαπών)”!
Δηλαδή το έθνος των Ελλήνων, μέσα στην λαίλαπα τής παγκοσμιοποίησης, πριν βιώσει ολοκληρωτικά τον εξελισσόμενο πολιτισμικό αφανισμό του, θα έχει βιώσει τον βιολογικό του!..
Και όποιος προσπαθεί να ορθώσει φωνή και ανάστημα σε αυτή την εφιαλτική προοπτική, και να αντισταθεί, το φαύλο εθνοπροδοτικό σύστημα (συστημικοί πολιτικοί & ΜΜΕ) τού πετάει την λάσπη τού “ακροδεξιού”, τού “ρατσιστή”, τού “ξενοφοβικού” και τού “φασίστα”!..
Επειδή ο αφυπνισμένος Έλληνας δεν θέλει να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον μειονότητα μέσα στην ίδια του την πατρίδα!..
Και συκοφαντείται από το σύστημα ώστε να μην έχει ο λόγος του αξία στούς μη αφυπνισμένους συμπατριώτες του, στην υπνωτισμένη “κοινή γνώμη”, αφού δήθεν πρόκειται για λόγο “ακραίων”…
Ως εκ τούτου, λοιπόν, το σύστημα δεν χρειάζεται να απολογηθεί με επιχειρήματα για τις προδοσίες του, καθώς δεν έχει κιόλας τέτοια.
Συνεπώς, κινδυνεύει το έθνος μας, που επιβίωσε από τόσες και τόσες κατοχές και διώξεις στην πολύπαθη και ένδοξη Ιστορία του, πρώτα να αλλοτριωθεί δομικά (πληθυσμιακά και πολιτισμικά) και μετά να αφανιστεί, σιωπηρά και πειθαρχημένα…
ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;
Ήδη το κάνεις μέχρι τώρα….
Γιατί;
Θα συνεχίσεις να αδιαφορείς εγκληματικά;
Θα διεκδικήσεις το αναφαίρετο δικαίωμά σου να 
παραμείνεις έθνος και να μην γίνεις απλά ένα πληθυσμιακό “μωσαϊκό”;
Θα διεκδικήσεις η πατρίδα σου να παραμείνει χώρα και να μην αντιμετωπίζεται ως ανυπόλυπτος γεωγραφικός χώρος;
Αν βαριέσαι ή φοβάσαι να το κάνεις για σένα, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οφείλεις να το κάνεις για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου;
Καθώς και για τις επόμενες γενιές Ελλήνων, αλλά και για τούς προγόνους μας που όταν χρειάστηκε θυσιάστηκαν για να μάς προσφέρουν ελευθερία, αλλά και ΕΘΝΟΣ – ΚΡΑΤΟΣ;
ΥΓ: Τραγική ειρωνεία:
“Ελληνική Ιθαγένεια”, δηλαδή
“Hellenic Nationality” (και όχι Citizenship =Υπηκοότητα) γράφει η ταυτότητα τού (κατά τα άλλα σεβαστού ως ανθρώπου) Αφρικανού τής φωτογραφίας – που έπρεπε όμως να είχε απελαθεί ο ίδιος, ή οι γονείς του, όταν μπήκε, ή μπήκαν, παράνομα στην Ελλάδα, όπως προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ, καθώς δεν ήταν πρόσφυγες – αλλά το ίδιο, “Nationality” (“Macedonian” = “Μακεδονική”) θα γράφει και η ταυτότητα τού κάθε Σκοπιανού Σλαβοβούλγαρου ψευτομακεδόνα, αλλά ακόμη και τού Αλβανού των Σκοπίων!..
Εκεί κατάντησε η Ελλάδα…
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ “ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ” ή ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;..

Θανάσης Γκόρδης

Διαβάστε περισσότερα
loading...