loading...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

«Προσφυγόπουλα» ΕΣΧΙΣΑΝ την Ελληνική Σημαία σε σχολείο της ΛΑΜΙΑΣ !!!! (Όχι, δεν θα το δείξει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι!)

ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ»; ΥΠΑΡΧΕΙ; …ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ «ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ» ΓΙΑ ΚΑΤΙ «ΤΕΤΟΙΑ» …»ΜΙΚΡΟΖΗΤΗΜΑΤΑ» ….

…»ΙΔΡΩΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΛΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΣΤΩ ΝΤΡΟΠΗ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ (ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ) «ΦΘΑΣΕΙ» ΗΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…«Ξ Ε Ν Ο Φ Ο Β Ι Κ Ε Σ» ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…»ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» !!![«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Την καταγγελία, έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς των Ελλήνων μαθητών, το συμβάν έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 30ης Μαρτίου, στο δημοτικό σχολείο στο Μοσχοχώρι Λαμίας, όπου το απόγευμα φοιτούν προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενίας Θερμοπυλών…

Λαθρο-προσφυγόπουλα ΕΣΧΙΣΑΝ την Ελληνική Σημαία σε σχολείο της ΛΑΜΙΑΣ !!!! (Όχι, δεν θα το δείξει ΚΑΝΕΝΑ βοθροκάναλο!) - Εικόνα1

Λαθρο-προσφυγόπουλα ΕΣΧΙΣΑΝ την Ελληνική Σημαία σε σχολείο της ΛΑΜΙΑΣ !!!! (Όχι, δεν θα το δείξει ΚΑΝΕΝΑ βοθροκάναλο!) - Εικόνα2Διαβάστε την ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου και δείτε και τις φωτογραφίες που έστειλαν:

«Κατά την χθεσινή ημέρα Πέμπτη, 30/03/17 και ώρα 5:15μμ, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου μας στο Μοσχοχώρι, 1 ανήλικο από 4 παιδιά των φερόμενων προσφύγων που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, χωρίς καμμία επιτήρηση, έ σ κ ι σ ε σε δύο σημεία την Ελληνική Σημαία!

Δεν θα σταθούμε, στο αν έγινε χωρίς πρόθεση «πάνω στο παιχνίδι» ή εσκεμμένα, αν και εγείρονται πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα γιατί τόσα χρόνια κανένα παιδί του σχολείου, ή της περιοχής, ποτέ δεν «έπαιξε» και δεν έσκισε την σημαία.

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ! ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ-ΔΥΟ ΕΚΤΡΟΠΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ!«ΛΑΒΡΕΣ» ANAKOINΩΣΕΙΣ & ΜΥΔΡΟΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;»ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ»!ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ;ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ!ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ …»ΑΥΤΟ»;[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Επικεντρωνόμαστε στο πώς έγινε και καμμιά από τις δασκάλες (…) δεν το αντιλήφθηκε καν. Εδώ να σημειωθεί, πως δεν υπήρχε το σύνολο των υπολοίπων παιδιών του απογευματινού ωραρίου στο προαύλιο, πιθανώς γιατί ήταν ώρα μαθήματος.

Η δασκάλα των παιδιών μαζί με αυτά έφυγαν από το νέο κτίριο, όπου είναι η τάξη τους και μπήκαν στο παλιό. Τα παιδιά εξήλθαν του κτιρίου χωρίς την δασκάλα. Σε ερωτήσεις του αστυνομικού οργάνου και του αντιπροέδρου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απάντησαν πως δεν είναι αυτές υπεύθυνες!

Μιας και δεν το είχαν καν αντιληφθεί, ισχυρίστηκαν ότι δεν έγινε κατά την διάρκεια του δικού τους ωραρίου! Ευτυχώς όμως γείτονες, μεταξύ αυτών και γονέας παιδιών που φοιτούν στο πρωϊνό ωράριο του σχολείου, είδαν ακριβώς ΤΙ ΕΓΙΝΕ και φώναξαν στο παιδί να σταματήσει! Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και ο σύλλογος Γονέων και έγινε καταγραφή του συμβάντος .

Το εύλογο ερώτημα λοιπόν που προκύπτει, είναι σε ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο εντός του απογευματινού σχολικού ωραρίου που απασχολεί τα παιδιά των φερόμενων προσφύγων, δεδομένου ότι πρόκειται για ανήλικα , μικρά παιδιά ποιος είναι υπεύθυνος για την επιτήρηση και ασφάλειά τους; Είναι οι συνοδοί, οι καθαριστές που θα έρχονταν μαζί με τα ανήλικα, βάσει ΦΕΚ και ποτέ …δεν ήρθαν;

Η σημαία, βάσει Συντάγματος, για κάθε έθνος είναι το υπέρτατο σύμβολο και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό και αδιαπραγμάτευτο για κάθε πολίτη Έλληνα, ή ξένο!

Ζητούμε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και επεξηγήσεις στους μαθητές των φερόμενων προσφύγων για το σεβασμό στα σύμβολα και το σεβασμό στο δημόσιο σχολείο που τους φιλοξενεί.

Απαιτούμε εξηγήσεις από τους αρμοδίους για το συμβάν, καθώς επίσης με αποδείξεις να αντικατασταθεί η σημαία, όχι με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου, αλλά με χρήματα των υπεύθυνων, που όφειλαν να έχουν αποτρέψει το συμβάν, όπως άλλωστε θα ζητούνταν και από έναν Έλληνα γονιό να συνετίσει το παιδί του και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη εκείνο προξενούσε.

Αναμένουμε την κρίση του Εισαγγελέως πάνω στο θέμα, αφού όπως ενημερωθήκαμε και από το Α.Τ. Ασφάλειας Λαμίας έχει ήδη ειδοποιηθεί. Λυπούμαστε βαθύτατα για το γεγονός και το καταγγέλλουμε στην Ελληνική κοινωνία».

Λαθρο-προσφυγόπουλα ΕΣΧΙΣΑΝ την Ελληνική Σημαία σε σχολείο της ΛΑΜΙΑΣ !!!! (Όχι, δεν θα το δείξει ΚΑΝΕΝΑ βοθροκάναλο!) - Εικόνα4Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου.

[ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΤΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ …ΠΑΡΕΙ (η ευχή) ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΛΑΜΙΑ; ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ; ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΝΟΥΝ …ΟΥΖΑΚΙ; ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; Ή…ΣΤΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ;]

Πηγή:’lamiareport.gr’

Διαβάστε περισσότερα
loading...