loading...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΑ ΤΗΛΕ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

 

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΑ ΤΗΛΕ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ
Πρώτος και καλύτερος ο ατάλαντος τηλεπερσόνας Θέμης Γεωργαντάς (Συμπαρουσιαστής πλέον της Φαίης

Σκορδά!!). Ντήλερ σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Δίπλα του κατηγορούμενη επίσης, η «τσαχπίνα» (τα κάνω όλα και συμφέρω) τηλεπερσόνα Χριστίνα..
Παππά. Μαζί με τον Σταύρο Περουκίδη, γνωστό στη πιάτσα της άσπρης σκόνης, ιδιοκτήτες του σούσι μπαρ Li Li Shu, που αλλού; Στο Κολωνάκι. Στους highστες. Εκεί που ξημεροβραδιάζεται και το σύνολο των βουλευτών μας, βεβαίως – βεβαίως!
Στους επώνυμους κατηγορούμενους και πολλά ακόμα μπουμπούκια της σιχαμερής πλέον τηλε-show business που νουθετεί τα παιδιά μας.
Με τα χρόνια μου στη δημοσιογραφία και με τα όσα έζησα και ζω στη τηλεόραση, ένα πράγμα επικυρώνω:
Αν δεν είσαι κοκάκιας, gay, λεσβία … αν δεν είσαι διατεθειμένος να ξεπουλάς τον ευατό σου ακόμα και στον διάολο, καριέρα μέχρι τέλους δεν κάνεις. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Για αυτό και πήξαμε στους gay γενικώς στη TV.
Όχι ότι έχω κανα θέμα με τους gay, απλά δεν σηκώνω το ρατσισμό στην εργασία εις βάρος των κανονικών ατόμων.
Ακόμα, στα ονόματα του κατηγορητηρίου για τη Κολωνακιώτικη κόκα και τα σούσι, η γνωστή για το ταλέντο της στις… πί(τ)ες ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, γκόμενα πλέον του τιτανομέγιστου Πέτρου Κόκκαλη, που τον αγάπησε γιατί ήταν καλό παιδί. Επίσης ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πρωτοξάδερφος του έτερου Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έχει γκόμενα την Κατερίνα Καινούργιου, ξέρετε αυτής που κάνει εκείνο το «καταπληκτικό» πρωινάδικο με τα αχαλίνευτα ξεκατινιάσματα στο «Ε», που επίσης τον αγάπησε για τα τρυφερά του αισθήματα!!
Οι Σταθοκωστόπουλοι είναι γνωστοί για τις μπαρόβιες δραστηριότητές τους καθώς είναι ιδιοκτήτες … πρακτικά σχεδόν όλων των καφέ-μπαρ του παραλιακού μετώπου από Πειραιά μέχρι Σούνιο.
Καιρό τώρα αναρωτιέμαι (λέω εγώ τώρα!!) πως έγιναν οι Σταθοκωστόπουλοι ιδιοκτήτες όλων αυτών των παραλιακών και όχι μόνο μαγαζιών. Πως καταφέρνουν να παίρνουν τόσους διαγωνισμούς σε τόσους δήμους με αναρίθμητους δημάρχους εμπλεκόμενους;;;;;;; Εμμμμ….!!
Αυτοί φίλες και φίλοι είναι μεταξύ πολλών άλλων δήθεν ευυπόληπτων συμπολιτών μας τα πρεζόνια και οι έμποροι ναρκωτικών, οι φίλοι τους, οι φίλοι φίλων τους, το συνάφι κοντολογίς, που με μόστρα τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και τα σαχλά πρωινάδικα, τα σούσι μπαρ και τις επώνυμες καφετέριες ως βιτρίνα, κάνουν εκατομμύρια και πίνουν στην υγειά σας. Στην υγειά των κορόϊδων. (Αραγε δεν ξέρει και η Φαίη Σκορδά ποιον έχει συμπαρουσιαστή της??)
Και τα παιδιά μας μαθαίνουν γράμματα από αυτούς τους εγκληματίες καθημερινά μπροστά στο σαχλοκούτι που δυστυχώς εργάζομαι κι εγώ από εντελώς άλλοοοοοο βέβαια μετερίζι και πρίσμα!!
Βλέπετε… ζούμε την εποχή που τα survivor κάνουν νούμερα, η ανύπαρκτη Καρντάσιαν βγάζει 14 εκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα και οι δικοί μας «τηλε-αστέρες» σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό σύστημα… τη βγάζουν λάδι.
Κι εσάς να σας βγαίνει καθημερινά το άλλο λάδι.
Ρε… χούντα και καθημερινό παλούκωμα μέχρι να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία!
Βασίλης Κασιμάτης
Διαβάστε περισσότερα
loading...